Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје - сите одделенија (ГБСК)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  ISBN - 9989-640-04-1
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
нл 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010063730
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
нл 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010063730
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010061093
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010061093
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010055568
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010055568
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
нл 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010065269
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
нл 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010065269
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
р 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010065270
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
р 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 010065270
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Славко Јаневски (централна библиотека)
нл 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 120058592
Славко Јаневски (централна библиотека)
нл 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 120058592
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Славко Јаневски (централна библиотека)
нл 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 120054325
Славко Јаневски (централна библиотека)
нл 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 120054325
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Славко Јаневски (централна библиотека)
нл 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 120060973
Славко Јаневски (централна библиотека)
нл 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 120060973
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Страшо Пинџур (централна библиотека)
нл 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 050043989
Страшо Пинџур (централна библиотека)
нл 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 050043989
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Страшо Пинџур (централна библиотека)
бел 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 050053744
Страшо Пинџур (централна библиотека)
бел 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 050053744
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Страшо Пинџур (централна библиотека)
нл 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 050044873
Страшо Пинџур (централна библиотека)
нл 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 050044873
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Цветан Димов (централна библиотека)
нл 0000000081 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 170037928
Цветан Димов (централна библиотека)
нл 81 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 170037928
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
loading ...
loading ...