Библиотека 'Григор Прличев', Охрид - сите одделенија (ГПОХ)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Возрасни
801.3 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 000061299
Возрасни
801.3 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 000061299
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 14 денови
Возрасни
801.3 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 000061301
Возрасни
801.3 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 000061301
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 14 денови
Возрасни
801.3 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 000061300
Возрасни
801.3 ИВАНОВА О. Речник
ИН: 000061300
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 14 денови
loading ...
loading ...