Библиотека 'Кочо Рацин', Тетово - сите одделенија (КРТЕ)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Возрасни
р II 0000000053
ИН: 000041113
Возрасни
р II 53
ИН: 000041113
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
loading ...
loading ...