Јавна општинска установа Библиотека 'Искра', Кочани - сите одделенија (МБИКО)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Роднокрајно
 II 0000000248
ИН: 000000662
Роднокрајно
 II 248
ИН: 000000662
слободно - за читалница
loading ...
loading ...