ЈОУ Библиотека 'Ванчо Прке', Виница - сите одделенија (МБВПВИ)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Виница
 II 0000006224
ИН: 000031285
Виница
 II 6224
ИН: 000031285
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 14 денови
loading ...
loading ...