НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип - сите одделенија (НБГДСТ)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - книга ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Книга возрасно
Р II 0000000037
ИН: 510024084
Книга возрасно
Р II 37
ИН: 510024084
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 14 денови
Депозитно возрасно
 II 0000014668/0000000016
ИН: 000025104
Депозитно возрасно
 II 14668/16
ИН: 000025104
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...