Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес - сите одделенија (НБГДВЕ)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Возрасни
р II 0000000044 д1
ИН: 010047713
Возрасни
р II 44 д1
ИН: 010047713
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Возрасни
р II 0000000044
ИН: 010047712
Возрасни
р II 44
ИН: 010047712
слободно - за читалница
loading ...
loading ...