НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје - сите одделенија (НУБСК)
 • Оплодувањето на керешка вишна во услови на слободно опрашување ; Fertilization of sour cherry koresor in condition of natural polination
  Нинковски, Иван
  Вид граѓа - книга
  Издавање и производство - Скопје : Земјоделско шумарски факултет, 1974
  Јазик - mac
  COBISS.MK-ID - 10889025

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Задолжителен (архивски) примерок
К II 0000008768
ИН: 30000015701
Задолжителен (архивски) примерок
К II 8768
ИН: 30000015701
зајмувањето не е можно