НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје - сите одделенија (НУБСК)
 • Основи на машинството : (печатено само за потребите на Електро-машинскиот факултет - Скопје)
  Георгиев, Страхил
  Вид граѓа - учебник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Електро-машински факултет - Скопје, 1972
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 11995713
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Општ фонд<br/>К&#160;II&#160;0000108684<br/> ИН:&#160;01972405765Општ фонд
К II 108684
ИН: 01972405765
слободно - за читалница
Задолжителен (архивски) примерок<br/>К&#160;II&#160;0000006999<br/> ИН:&#160;30000012695Задолжителен (архивски) примерок
К II 6999
ИН: 30000012695
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...