НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје - сите одделенија (НУБСК)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Општ фонд
Л II 0000003879 д1
ИН: 01997001529
Општ фонд
Л II 3879 д1
ИН: 01997001529
слободно - за читалница
Општ фонд
Л II 0000003879
ИН: 01997001528
Општ фонд
Л II 3879
ИН: 01997001528
слободно - за читалница
Задолжителен (архивски) примерок
Л II 0000000069
ИН: 01997003207
Задолжителен (архивски) примерок
Л II 69
ИН: 01997003207
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...