НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје - сите одделенија (НУБСК)
 • Teden dni vrnitve
  Zupan, Janez
  Вид граѓа - кратка проза ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Ljubljana : Kmečki glas, 1982
  Јазик - словенечки
  COBISS.MK-ID - 71402506

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Општ фонд
К II 0000178668
ИН: 01982405697
Општ фонд
К II 178668
ИН: 01982405697
слободно - за читалница