НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Оплодувањето на керешка вишна во услови на слободно опрашување ; Fertilization of sour cherry koresor in condition of natural polination
  Нинковски, Иван
  Вид граѓа - книга
  Издавање и производство - Скопје : Земјоделско шумарски факултет, 1974
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 10889025

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
А II 0000010649/XXV-4
ИН: 019742284
А II 10649/XXV-4
ИН: 019742284
слободно - за читалница