НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
М II 0000026714
ИН: 019984215
М II 26714
ИН: 019984215
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000027147
ИН: 019986829
А II 27147
ИН: 019986829
слободно - за читалница
loading ...
loading ...