НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Девојчето што го оставија зад себе
  Велецос, Роксана
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2020
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-011-8
  COBISS.MK-ID - 52882181

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови

Преглед на сите примероци граѓа, вклучувајќи ги и оние кои не можат да се резервираат.

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042263 0000000001
ИН: 020211002
M II 42263 1
ИН: 020211002
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042263 0000000002
ИН: 020211003
M II 42263 2
ИН: 020211003
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042263
ИН: 020211001
M II 42263
ИН: 020211001
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051200
ИН: 920222084
А II 51200
ИН: 920222084
зајмувањето не е можно