НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Длабоко во темнината
  Вајт, Лорет Ен
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Сакам книги, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-260-104-5
  COBISS.MK-ID - 52950533

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 02.03.2023

Се очекува да биде достапно по: 03.02.2023 (1. во редица за чекање)

Преглед на сите примероци граѓа, вклучувајќи ги и оние кои не можат да се резервираат.

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042310
ИН: 020211100
M II 42310
ИН: 020211100
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 02.03.2023

Се очекува да биде достапно по: 03.02.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042310 0000000001
ИН: 020211101
M II 42310 1
ИН: 020211101
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 02.02.2023

Се очекува да биде достапно по: 03.02.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042310 0000000002
ИН: 020211102
M II 42310 2
ИН: 020211102
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 06.02.2023

Се очекува да биде достапно по: 03.02.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051336
ИН: 920222321
А II 51336
ИН: 920222321
зајмувањето не е можно