НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Тишината на белиот град
  Саенц, Ева Гарсија
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-012-5
  COBISS.MK-ID - 52960773

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042264 0000000002
ИН: 020211006
M II 42264 2
ИН: 020211006
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042264 0000000001
ИН: 020211005
M II 42264 1
ИН: 020211005
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042264
ИН: 020211004
M II 42264
ИН: 020211004
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051449
ИН: 920222591
А II 51449
ИН: 920222591
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...