НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Возот со сираци
  Бејкер Клајн, Кристина
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-015-6
  COBISS.MK-ID - 53310213

Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови

Преглед на сите примероци граѓа, вклучувајќи ги и оние кои не можат да се резервираат.

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042266
ИН: 020211010
M II 42266
ИН: 020211010
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042266 0000000001
ИН: 020211011
M II 42266 1
ИН: 020211011
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042266 0000000002
ИН: 020211012
M II 42266 2
ИН: 020211012
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051142
ИН: 920222006
А II 51142
ИН: 920222006
зајмувањето не е можно