НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Пред да те пуштам да замине... (корица)
  Пред да те пуштам да заминеш
  Ример, Кели
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-021-7
  COBISS.MK-ID - 53758213

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000042401 0000000001
ИН: 020211485
M II 42401 1
ИН: 020211485
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042401
ИН: 020211484
M II 42401
ИН: 020211484
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042401 0000000002
ИН: 020211486
M II 42401 2
ИН: 020211486
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 17.03.2024

Се очекува да биде достапно по: 18.03.2024 (1. во редица за чекање)
А II 0000051162
ИН: 920222032
А II 51162
ИН: 920222032
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...