НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Париската сопруга; The pari... (корица)
  Париската сопруга
  МекЛејн, Пола
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-022-4
  COBISS.MK-ID - 53831685

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042380
ИН: 020211420
M II 42380
ИН: 020211420
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042380 0000000001
ИН: 020211421
M II 42380 1
ИН: 020211421
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 20.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 13.06.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042380 0000000002
ИН: 020211422
M II 42380 2
ИН: 020211422
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 12.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 13.06.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051160
ИН: 920222029
А II 51160
ИН: 920222029
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...