НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Соба
  Донохју, Ема
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-023-1
  COBISS.MK-ID - 53849349

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови

Преглед на сите примероци граѓа, вклучувајќи ги и оние кои не можат да се резервираат.

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042384 0000000001
ИН: 020211433
M II 42384 1
ИН: 020211433
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042384
ИН: 020211432
M II 42384
ИН: 020211432
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042384 0000000002
ИН: 020211434
M II 42384 2
ИН: 020211434
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051237
ИН: 920222131
А II 51237
ИН: 920222131
зајмувањето не е можно