НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Тајни чувани до гроб
  Хоуг, Тами
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-026-2
  COBISS.MK-ID - 53958149

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови

Преглед на сите примероци граѓа, вклучувајќи ги и оние кои не можат да се резервираат.

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042406 0000000001
ИН: 020211500
M II 42406 1
ИН: 020211500
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042406 0000000002
ИН: 020211501
M II 42406 2
ИН: 020211501
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042406
ИН: 020211499
M II 42406
ИН: 020211499
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 16.02.2023

Се очекува да биде достапно по: 17.02.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051211
ИН: 920222098
А II 51211
ИН: 920222098
зајмувањето не е можно