НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Што остави зад себе; What s... (корица)
  Што остави зад себе
  Вајсмен, Елен Мари
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-027-9
  COBISS.MK-ID - 54047493

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000042381 0000000002
ИН: 020211425
M II 42381 2
ИН: 020211425
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042381 0000000001
ИН: 020211424
M II 42381 1
ИН: 020211424
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042381
ИН: 020211423
M II 42381
ИН: 020211423
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 24.06.2024

Се очекува да биде достапно по: 25.06.2024 (1. во редица за чекање)
А II 0000051126
ИН: 920221987
А II 51126
ИН: 920221987
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...