НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Десет мали воздишки
  Такер, К. А.
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-028-6
  COBISS.MK-ID - 54092293

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042400 0000000002
ИН: 020211482
M II 42400 2
ИН: 020211482
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042400
ИН: 020211480
M II 42400
ИН: 020211480
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042400 0000000001
ИН: 020211481
M II 42400 1
ИН: 020211481
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051238
ИН: 920222132
А II 51238
ИН: 920222132
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...