НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Продавницата за сувенири во Техеран
  Камали, Марјан
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-030-9
  COBISS.MK-ID - 54162437

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042403
ИН: 020211489
M II 42403
ИН: 020211489
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042403 0000000001
ИН: 020211490
M II 42403 1
ИН: 020211490
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042403 0000000002
ИН: 020211491
M II 42403 2
ИН: 020211491
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 20.08.2022

Се очекува да биде достапно по: 22.08.2022 (1. во редица за чекање)
loading ...
loading ...