НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Сестра
  Лаптон, Розамунд
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-029-3
  COBISS.MK-ID - 54190853

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042408 0000000001
ИН: 020211507
M II 42408 1
ИН: 020211507
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042408
ИН: 020211506
M II 42408
ИН: 020211506
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042408 0000000002
ИН: 020211508
M II 42408 2
ИН: 020211508
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
loading ...
loading ...
loading ...