НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Ќерките на Змејот
  Ендрус, Вилијам
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-032-3
  COBISS.MK-ID - 54284037

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042393 0000000002
ИН: 020211462
M II 42393 2
ИН: 020211462
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042393
ИН: 020211460
M II 42393
ИН: 020211460
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 26.04.2023

Се очекува да биде достапно по: 24.04.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042393 0000000001
ИН: 020211461
M II 42393 1
ИН: 020211461
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 20.04.2023

Се очекува да биде достапно по: 24.04.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051220
ИН: 920222107
А II 51220
ИН: 920222107
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...