НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Предалеку; Fallen too far (корица)
  Предалеку
  Глајнс, Аби
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-035-4
  COBISS.MK-ID - 54464005

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042396 0000000001
ИН: 020211470
M II 42396 1
ИН: 020211470
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042396 0000000002
ИН: 020211471
M II 42396 2
ИН: 020211471
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 15.07.2023

Се очекува да биде достапно по: 21.06.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042396
ИН: 020211469
M II 42396
ИН: 020211469
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 20.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 21.06.2023 (1. во редица за чекање)
loading ...
loading ...
loading ...