НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Премногу
  Холден, Ким
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-036-1
  COBISS.MK-ID - 54465285

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови

Преглед на сите примероци граѓа, вклучувајќи ги и оние кои не можат да се резервираат.

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042410 0000000002
ИН: 020211514
M II 42410 2
ИН: 020211514
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042410
ИН: 020211512
M II 42410
ИН: 020211512
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042410 0000000001
ИН: 020211513
M II 42410 1
ИН: 020211513
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051143
ИН: 920222007
А II 51143
ИН: 920222007
зајмувањето не е можно