НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Литературно друштво за љуби... (корица)
  Литературно друштво за љубители на книги и пити од островот Гернзи
  Шефер, Мери Ен ; Бароуз, Ани
  Вид граѓа - писма ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-034-7
  COBISS.MK-ID - 54474757

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000042405 0000000001
ИН: 020211497
M II 42405 1
ИН: 020211497
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042405 0000000002
ИН: 020211498
M II 42405 2
ИН: 020211498
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042405
ИН: 020211496
M II 42405
ИН: 020211496
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051205
ИН: 920222091
А II 51205
ИН: 920222091
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...