НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Сè поради еден бакнеж; Temp... (корица)
  Сè поради еден бакнеж
  Вoрен, Трејси Eн
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издание - [1. изд.]
  Издавање и производство - Скопје : Бата прес, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-253-159-5
  COBISS.MK-ID - 54661125

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Дневна соба
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 01.07.2024
Се очекува да биде достапно по: 02.07.2024 (1. во редица за чекање)
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000042910 0000000001
ИН: 020220554
M II 42910 1
ИН: 020220554
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
ДС 821.111(73)-31 ВОРЕН Т.Е. Сè поради
ИН: 020220541
ДС 821.111(73)-31 ВОРЕН Т.Е. Сè поради
ИН: 020220541
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 01.07.2024

Се очекува да биде достапно по: 02.07.2024 (1. во редица за чекање)
M II 0000042910
ИН: 020220553
M II 42910
ИН: 020220553
во подготовка – на поврзување
А II 0000050834
ИН: 920221471
А II 50834
ИН: 920221471
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...