НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Краљ Милутин и доба Палеолога : историја, књижевност, културно наслеђе : књига резимеа
  Међународни научни скуп (2021 ; Скопље)
  Вид граѓа - извештај од конференција ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Српски културно информативен центар Спона, 2021
  Јазик - српски, англиски
  ISBN - 978-608-4943-02-0
  COBISS.MK-ID - 54782725
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
А II 0000050560
ИН: 920221031
А II 50560
ИН: 920221031
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...