НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Првата жена фараон
  Геџ, Полин
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-042-2
  COBISS.MK-ID - 54828037

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042394
ИН: 020211463
M II 42394
ИН: 020211463
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042394 0000000001
ИН: 020211464
M II 42394 1
ИН: 020211464
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042394 0000000002
ИН: 020211465
M II 42394 2
ИН: 020211465
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 27.03.2023

Се очекува да биде достапно по: 28.03.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051114
ИН: 920221964
А II 51114
ИН: 920221964
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...