НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Сличната; The look-alike (корица)
  Сличната
  Спиндлер, Ерика
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-043-9
  COBISS.MK-ID - 54832645

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000042392
ИН: 020211456
M II 42392
ИН: 020211456
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042392 0000000001
ИН: 020211457
M II 42392 1
ИН: 020211457
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042392 0000000002
ИН: 020211458
M II 42392 2
ИН: 020211458
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051216
ИН: 920222103
А II 51216
ИН: 920222103
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...