НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Се колнам
  Ли, Мелинда
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-044-6
  COBISS.MK-ID - 55035909

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042631
ИН: 020212037
M II 42631
ИН: 020212037
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042631 0000000002
ИН: 020212039
M II 42631 2
ИН: 020212039
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042631 0000000001
ИН: 020212038
M II 42631 1
ИН: 020212038
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 07.04.2023

Се очекува да биде достапно по: 10.04.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051226
ИН: 920222116
А II 51226
ИН: 920222116
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...