НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Шепни ми нешто
  Кинг, Кери Ен
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-046-0
  COBISS.MK-ID - 55193861

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042632 0000000001
ИН: 020212041
M II 42632 1
ИН: 020212041
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042632 0000000002
ИН: 020212042
M II 42632 2
ИН: 020212042
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042632
ИН: 020212040
M II 42632
ИН: 020212040
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 27.03.2023

Се очекува да биде достапно по: 28.03.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051591
ИН: 920222868
А II 51591
ИН: 920222868
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...