НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Француската куртизана : дневникот на Мари Дуплесис, најславната француска куртизана
  Моган, А.Г.
  Вид граѓа - документар.лит. ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-049-1
  COBISS.MK-ID - 55525637

Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 09.02.2023
Се очекува да биде достапно по: 10.02.2023 (1. во редица за чекање)

Преглед на сите примероци граѓа, вклучувајќи ги и оние кои не можат да се резервираат.

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042782 0000000001
ИН: 020220226
M II 42782 1
ИН: 020220226
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 09.02.2023

Се очекува да биде достапно по: 10.02.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042782
ИН: 020220225
M II 42782
ИН: 020220225
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 10.02.2023

Се очекува да биде достапно по: 10.02.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051403
ИН: 920222450
А II 51403
ИН: 920222450
зајмувањето не е можно