НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Преблиску; Never too far (корица)
  Преблиску
  Глајнс, Аби
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-050-7
  COBISS.MK-ID - 55558149

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 15.07.2023
Се очекува да биде достапно по: 21.06.2023 (1. во редица за чекање)
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042766
ИН: 020220194
M II 42766
ИН: 020220194
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 15.07.2023

Се очекува да биде достапно по: 21.06.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042766 0000000001
ИН: 020220195
M II 42766 1
ИН: 020220195
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 20.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 21.06.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051410
ИН: 920222470
А II 51410
ИН: 920222470
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...