НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Ќерката
  Досон, Луси
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-051-4
  COBISS.MK-ID - 55662853

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042767 0000000001
ИН: 020220197
M II 42767 1
ИН: 020220197
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042767
ИН: 020220196
M II 42767
ИН: 020220196
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051409
ИН: 920222467
А II 51409
ИН: 920222467
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...