НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Надеж помеѓу страниците
  Башам, Пепер
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2021
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-053-8
  COBISS.MK-ID - 55913733

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови

Преглед на сите примероци граѓа, вклучувајќи ги и оние кои не можат да се резервираат.

Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042785
ИН: 020220232
M II 42785
ИН: 020220232
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042785 0000000001
ИН: 020220233
M II 42785 1
ИН: 020220233
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 26.02.2023

Се очекува да биде достапно по: 27.02.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051404
ИН: 920222452
А II 51404
ИН: 920222452
зајмувањето не е можно