НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Од сирак до ѕвезда; My story (корица)
  Од сирак до ѕвезда
  Монро, Мерлин
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-054-5
  COBISS.MK-ID - 56007685

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000042765 0000000001
ИН: 020220190
M II 42765 1
ИН: 020220190
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042765
ИН: 020220189
M II 42765
ИН: 020220189
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051970
ИН: 920230181
А II 51970
ИН: 920230181
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...