НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Првата кралица; A string of... (корица)
  Првата кралица
  Ади, М.
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-056-9
  COBISS.MK-ID - 56083973

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Детско
во одделението 02: задржано, рок на враќање: 01.09.2023
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042764 0000000001
ИН: 020220188
M II 42764 1
ИН: 020220188
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042764
ИН: 020220187
M II 42764
ИН: 020220187
во одделението 02: задржано, рок на враќање: 01.09.2023
А II 0000051993
ИН: 920230215
А II 51993
ИН: 920230215
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...