НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Аурис : базирана на идеја н... (корица)
  Аурис : базирана на идеја на Себастијан Фицек
  Клиш, Винсент
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Сакам книги, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-260-153-3
  COBISS.MK-ID - 56152069

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Дневна соба
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 07.12.2023
Се очекува да биде достапно по: 11.12.2023 (1. во редица за чекање)
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042882
ИН: 020220471
M II 42882
ИН: 020220471
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042882 0000000001
ИН: 020220472
M II 42882 1
ИН: 020220472
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 11.12.2023

Се очекува да биде достапно по: 12.12.2023 (1. во редица за чекање)
ДС 821.112.2-31 КЛИШ В. Аурис
ИН: 020220449
ДС 821.112.2-31 КЛИШ В. Аурис
ИН: 020220449
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 07.12.2023

Се очекува да биде достапно по: 11.12.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051478
ИН: 920222704
А II 51478
ИН: 920222704
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...