НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Љубовно писмо до Виски
  Стајнер, Кенди
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-057-6
  COBISS.MK-ID - 56153093

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042763
ИН: 020220185
M II 42763
ИН: 020220185
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042763 0000000001
ИН: 020220186
M II 42763 1
ИН: 020220186
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 27.04.2023

Се очекува да биде достапно по: 28.04.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000052011
ИН: 920230238
А II 52011
ИН: 920230238
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...