НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Затвори ги очите
  Абот, Рејчел
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-058-3
  COBISS.MK-ID - 56217605

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042780
ИН: 020220221
M II 42780
ИН: 020220221
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042780 0000000001
ИН: 020220222
M II 42780 1
ИН: 020220222
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 10.04.2023

Се очекува да биде достапно по: 11.04.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051999
ИН: 920230223
А II 51999
ИН: 920230223
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...