НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Мистериозниот странец; The ... (корица)
  Мистериозниот странец
  Чери, Британи
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-059-0
  COBISS.MK-ID - 56333573

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000042781 0000000001
ИН: 020220224
M II 42781 1
ИН: 020220224
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043013 0000000002
ИН: 020220878
M II 43013 2
ИН: 020220878
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043013
ИН: 020220876
M II 43013
ИН: 020220876
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000042781
ИН: 020220223
M II 42781
ИН: 020220223
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043013 0000000001
ИН: 020220877
M II 43013 1
ИН: 020220877
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 02.05.2024

Се очекува да биде достапно по: 03.05.2024 (1. во редица за чекање)
А II 0000051986
ИН: 920230206
А II 51986
ИН: 920230206
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...