НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Девојката ангел
  Бриар, Ен Мари
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-061-3
  COBISS.MK-ID - 56477701

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000043000 0000000002
ИН: 020220845
M II 43000 2
ИН: 020220845
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043000 0000000001
ИН: 020220844
M II 43000 1
ИН: 020220844
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043000
ИН: 020220843
M II 43000
ИН: 020220843
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 19.05.2023

Се очекува да биде достапно по: 29.05.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051985
ИН: 920230205
А II 51985
ИН: 920230205
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...