НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Сабина; Sabina (корица)
  Сабина
  Мело, Ц.Де
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-066-8
  COBISS.MK-ID - 57106181

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 20.06.2023
Се очекува да биде достапно по: 20.06.2023 (1. во редица за чекање)
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000043011
ИН: 020220871
M II 43011
ИН: 020220871
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 20.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 20.06.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000043011 0000000001
ИН: 020220872
M II 43011 1
ИН: 020220872
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 30.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 20.06.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000043011 0000000002
ИН: 020220873
M II 43011 2
ИН: 020220873
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 19.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 20.06.2023 (1. во редица за чекање)
А II 0000051996
ИН: 920230220
А II 51996
ИН: 920230220
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...