НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Неодолива страст; Bad things (корица)
  Неодолива страст
  Лили, Ребека
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Книгохоличари, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-268-067-5
  COBISS.MK-ID - 57119493

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000043010 0000000001
ИН: 020220869
M II 43010 1
ИН: 020220869
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043010
ИН: 020220868
M II 43010
ИН: 020220868
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043010 0000000002
ИН: 020220870
M II 43010 2
ИН: 020220870
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000051992
ИН: 920230214
А II 51992
ИН: 920230214
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...