НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Собарката; The maid (корица)
  Собарката
  Проуз, Нита
  Вид граѓа - роман ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Топер, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-208-731-3
  COBISS.MK-ID - 57173509

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Дневна соба
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 01.07.2024
Се очекува да биде достапно по: 02.07.2024 (1. во редица за чекање)
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000043537
ИН: 020230238
M II 43537
ИН: 020230238
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043537 0000000001
ИН: 020230240
M II 43537 1
ИН: 020230240
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043537 0000000002
ИН: 020230241
M II 43537 2
ИН: 020230241
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
ДС 821.111(71)-31 ПРОУЗ Н. Собарката
ИН: 020230246
ДС 821.111(71)-31 ПРОУЗ Н. Собарката
ИН: 020230246
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 01.07.2024

Се очекува да биде достапно по: 02.07.2024 (1. во редица за чекање)
loading ...
loading ...
loading ...