НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Убиства во Флит хаус
  Рајли, Лусинда
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Матица македонска, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-10-0934-7
  COBISS.MK-ID - 57370117

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 26.05.2023
Се очекува да биде достапно по: 29.05.2023 (1. во редица за чекање)
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
M II 0000042979
ИН: 020220783
M II 42979
ИН: 020220783
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 26.05.2023

Се очекува да биде достапно по: 29.05.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042979 0000000002
ИН: 020220785
M II 42979 2
ИН: 020220785
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 01.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 29.05.2023 (1. во редица за чекање)
M II 0000042979 0000000001
ИН: 020220784
M II 42979 1
ИН: 020220784
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 01.06.2023

Се очекува да биде достапно по: 29.05.2023 (1. во редица за чекање)
loading ...
loading ...
loading ...